Küldetésünk

Csapatunk az elmúlt évek során széles körű tapasztalatra tett szert a hazai ingatlanok energetikai auditálására szakosodott szolgáltatói szektorban. Cégünk lakó-és ipari ingatlanok, állami és önkormányzati közintézmények teljes körű energetikai auditálását végzi, különös tekintettel hőkamerás felvételek készítésére, illetve a már használt ingatlanok esetében is kötelezővé tett energetikai tanúsítványok kiállítására.


Cégünk birtokában vannak azok a technikai berendezések és informatikai eszközök, melyek ma már elengedhetetlen feltételeit képezik az ingatlanok teljes körű energetikai auditálásának. Ezen túlmenően rendelkezünk a megfelelő végzettséggel, kompetenciákkal és tudással, amik garantálják a legmagasabb szintű szakmai színvonalat. Elkötelezettségünknek, motiváltságunknak és felelősségteljes munkavégzésünknek köszönhetően valódi értéket tudunk nyújtani ügyfeleink részére. Szolgáltatásainkat mindezek mellett versenyképes áron tudjuk kínálni, hiszen különös figyelmet fordítunk működési költségeink alacsonyan tartására.

Társaságunk, illetve jogelődje 2009 márciusában kezdte meg energetikai tanácsadó tevékenységét.
Cégünk teljes egészében magyar tulajdonban van és az ország egész területéről várja az árajánlatkéréseket, megrendeléseket.

Kérjük, tekintse meg referencia listánkat, majd vegye fel a kapcsolatot cégünkkel elérhetőségeink bármelyikén.
Elérhetőségek

E-mail: 
info@tanusitunk.hu
Telefon:
06-30-9-107-610
Cím:
Diósd, Homokbánya u. 2.


Hőkamerás vizsgálat:
Ott Ádám
Email:
info@tanusitunk.hu
Telefon:
+36309107610

Energetikai tanúsítvány: Király Ágnes
Email:
tanusitunk.kiralyagnes@
gmail.com

Telefon:
+36304930038

Keresés

Referenciák

Hőkamerás vizsgálat:
Telefon:+36309107610
E-mail:info@tanusitunk.hu

Energetikai tanúsítvány:
Telefon:+36304930038
E-mail:tanusitunk.kiralyagnes@gmail.com
Elérhetőségek