Cégünkről

energy save_1smallA világ energiaigénye folyamatosan nő. A globális energiatermelő szektor mindezzel képtelen lépést tartani, melynek következtében az energiaköltségek az elmúlt években drasztikusan emelkedtek, egyre nagyobb terhet róva a magán és ipari fogyasztókra egyaránt.

Éppen ezért manapság egyre inkább kiemelt figyelmet kapnak azok a trendek, technológiák és megoldások, melyek alkalmazásával lehetővé válik a felhasználókban a tudatos energiafogyasztás kialakítása, illetve energiatakarékosságra való késztetésük.

A céget azzal a céllal alapítottuk, hogy magas szintű szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal, valamint a rendelkezésünkre álló professzionális technikai háttérrel elősegítsük új és használt lakó-, illetve ipari ingatlanok energetikai optimalizálását, komplex auditálását, mellyel lehetővé válik az energia ésszerű, költséghatékony és megtérülő felhasználása.

Szolgáltatásaink kiterjednek hőkamerás felvételek készítésére, azok kielemzésére és teljes körű dokumentálására éppúgy, mint a hazai felügyeleti szervek által is elfogadott és minősített energetikai tanúsítvány kiállítására.

Munkatársaink a helyszíni felmérés során térképezik fel az adott ingatlan főbb épületszerkezeti és gépészeti rendszereit, főbb energiafogyasztóit, mely alapadatok ismeretében állítjuk össze a komplex energetikai auditot.

Az általunk kiadott hiteles dokumentáció természetesen felhasználható minden, energetikai korszerűsítést elősegítő és támogató pályázathoz.
Elérhetőségek

E-mail: 
info@tanusitunk.hu
Telefon:
06-30-9-107-610
Cím:
Diósd, Homokbánya u. 2.


Hőkamerás vizsgálat:
Ott Ádám
Email:
info@tanusitunk.hu
Telefon:
+36309107610

Energetikai tanúsítvány: Király Ágnes
Email:
tanusitunk.kiralyagnes@
gmail.com

Telefon:
+36304930038

Keresés

Referenciák

Hőkamerás vizsgálat:
Telefon:+36309107610
E-mail:info@tanusitunk.hu

Energetikai tanúsítvány:
Telefon:+36304930038
E-mail:tanusitunk.kiralyagnes@gmail.com
Elérhetőségek