Energetikai tanúsítvány

2012. január 1-jétől hazánkban is kötelezővé vált az energetikai tanúsítvány kiállíttatása ingatlanok eladása vagy bérbe adása esetén. Épületenergetikai tanúsítást csak az arra jogosult, megfelelő szakképesítéssel rendelkező és hitelesített szakemberek/cégek végezhetnek. Az ÁTL EXPERT Kft. épületenergetikai szakértői mindannyian rendelkeznek ezzel a jogosultsággal.

Bízza ránk az energetikai tanúsítvány kiállítását! Lakó- vagy ipari ingatlana teljes körű vizsgálatát gyorsan és pontosan elvégezzük, az energetikai tanúsítvány a helyszíni vizsgálatot követő maximum 2 napon belül elkészül!

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet értelmében az alábbi esetekben kell energetikai tanúsítványt kiállítani:

  • új épület építésekor,
  • használt lakóingatlanok vagy ipari létesítmények értékesítésékor,
  • ingatlanok 1 évet meghaladó bérbeadásakor,
  • 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épület esetén

Az általunk kiállított energetikai tanúsítvány az adott ingatlan teljes körű felmérését magában foglalja, és garantáltan hiteles, a Földhivatalok által elfogadott tájékoztatást ad az épület energetikai besorolásáról.

Az energetikai tanúsítvány több besorolási kategóriát különböztet meg az épületek energia felhasználásától függően. Az ingatlanok energetikai besorolása:

Energetikai tanúsítvány besorolása ingatlanok szerint

Cégünk számos referenciával rendelkezik, áraink versenyképesek, szolgáltatásunk teljes körű. Kérjen árajánlatot az energetikai tanúsítvány kiállítására cégünktől!
Elérhetőségek

E-mail: 
info@tanusitunk.hu
Telefon:
06-30-9-107-610
Cím:
Diósd, Homokbánya u. 2.

Keresés

Referenciák

Hőkamerás vizsgálat:
Telefon:+36309107610
E-mail:info@tanusitunk.hu

Energetikai tanúsítvány:
Telefon:+36304930038
E-mail:tanusitunk.kiralyagnes@gmail.com
Elérhetőségek