Energetikai tanúsítvány

2012. január 1-jétől hazánkban is kötelezővé vált az energetikai tanúsítvány kiállíttatása ingatlanok eladása vagy bérbe adása esetén. Épületenergetikai tanúsítást csak az arra jogosult, megfelelő szakképesítéssel rendelkező és hitelesített szakemberek/cégek végezhetnek. Az ÁTL EXPERT Kft. épületenergetikai szakértői mindannyian rendelkeznek ezzel a jogosultsággal.

Bízza ránk az energetikai tanúsítvány kiállítását! Lakó- vagy ipari ingatlana teljes körű vizsgálatát gyorsan és pontosan elvégezzük, az energetikai tanúsítvány a helyszíni vizsgálatot követő maximum 2 napon belül elkészül!

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet értelmében az alábbi esetekben kell energetikai tanúsítványt kiállítani:

  • új épület építésekor,
  • használt lakóingatlanok vagy ipari létesítmények értékesítésékor,
  • ingatlanok 1 évet meghaladó bérbeadásakor,
  • 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épület esetén

Az általunk kiállított energetikai tanúsítvány az adott ingatlan teljes körű felmérését magában foglalja, és garantáltan hiteles, a Földhivatalok által elfogadott tájékoztatást ad az épület energetikai besorolásáról.

Az energetikai tanúsítvány több besorolási kategóriát különböztet meg az épületek energia felhasználásától függően. Az ingatlanok energetikai besorolása:

Energetikai tanúsítvány besorolása ingatlanok szerint

Cégünk számos referenciával rendelkezik, áraink versenyképesek, szolgáltatásunk teljes körű. Kérjen árajánlatot az energetikai tanúsítvány kiállítására cégünktől!

Mikor van szükség energetikai tanúsítvány kiállítására?

 

energetikai tanúsítvány Az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatos szabályozás ugyan már 2012. január elsejétől érvényes, ennek ellenére a gyakorlatban sokszor megfeledkeznek kiállíttatásáról az emberek. Az ingatlaneladáson kívül ugyanis máskor is szükség van energetikai tanúsítványra!

Az energetikai tanúsítvány 10 évig lesz érvényes, azonban, ha az ezzel kapcsolatos követelmények időközben változnak, vagy újdonságok is bekerülnek, akkor ismét el kell készíttetni azt, az új szabályoknak megfelelően. Ha felújít, átépít az energetikához kapcsolódó területeket az ingatlanban, például új nyílászárókat építtet be, szigeteli az ingatlant, esetleg fűtésrendszert korszerűsít, ekkor is gondoskodni kell az energetikai tanúsítvány kiállításáról.

Ha tavasszal Ön is korszerűsíti otthonát, vagy eladja ingatlanát, az energetikai tanúsítvány kiállításáról ne feledkezzen meg! Ehhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és rövid határidővel biztosítjuk a tanúsítványt!
Elérhetőségek

E-mail: 
info@tanusitunk.hu
Telefon:
06-30-9-107-610
Cím:
Diósd, Homokbánya u. 2.


Hőkamerás vizsgálat:
Ott Ádám
Email:
info@tanusitunk.hu
Telefon:
+36304930038


Energetikai tanúsítvány: Király Ágnes
Email:
tanusitunk.kiralyagnes@
gmail.com

Telefon:
+36304930038

Keresés

Referenciák

Hőkamerás vizsgálat:
Telefon:+36309107610
E-mail:info@tanusitunk.hu

Energetikai tanúsítvány:
Telefon:+36304930038
E-mail:tanusitunk.kiralyagnes@gmail.com
Elérhetőségek